Nový letný singel Land of Love

29.07.2013 10:31

Slovenský hudobný project  PAPAJAM

            predstavuje svoju novinku, skladbu “ LAND OF LOVE” , ktorú produkovali talianský dj-i a producenti Andrea Sardo a Fabio Massimino z projektu “HouseDeliciouS”. V skladbe sa predstaví aj dánsky raper Nico Collu. Spomínanú skladbu vydáva celosvetovo talianské vydavateľstvo EXPANDED MUSIC, známe vydávaním tanečných výberoviek pre kluby po celom  svete. Expanded Music úspešne spolupracuje s talianskými a zahraničnými umelcami ako sú (Afrika Bambaataa, Mo-Mo, Ramirez, Adamski Sabrina Salerno, Floorfilla, Santos a mnoho ďalších). Od 23.7.2013 je skladba oficiálne vonku ako singel spolu s remixami. Nájdete ho u všetkých digitálnych predajcov.

Videoklip k novinke PAPAJAM natočili na najväčšej slovenskej diskotéke MINISTRY OF FUN v Banskej Bystrici. Videoklip sa točil celú noc a výsledok si budete môcť pozrieť už čoskoro v premiére na hudobnej stanici MUSIQ 1.

 

PAPAJAM plánuje vydanie druhého albumu, ktorý bude plný domácich a zahraničných spoluprác. Na albume sa objavia mladí talentovaní domáci producenti, ale aj spomínaní HouseDeliciouS či producent z Maďarska a z Čiech.

 

Vaše názory na Land of Love

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok

Hello everybody :)