Papajam bodujú s novým singlom

15.06.2012 13:04

Koncom februára sa mladá slovenská skupina PAPAJAM zavrela do štúdia, kde pracovala na nových skladbách, medzi ktorými je aj ich najnovší singel “ DO WHAT I WANNA DO “. Skladba má všetky predpoklady stať sa letným hitom. Od jej uverejnenia sa stala úspešnou nielen na slovenských a českých stránkach, ale aj na poľských, rumunských, talianských či španielských. PAPAJAM sa preto rozhodli zremixovať túto skladbu a vydať CD Singel, na ktorom sa podpísali dj-i a producenti zo SLOVENSKA, ČIECH a TALIANSKA. CD singel vychádza pod záštitou slovenského vydavateľstva MUSICA s.r.o. www.musica.sk.

     Skupina sa môže chváliť s ďalšou správou. O skladbu “DO WHAT I WANNA DO” prejavilo záujem známe španielske vydavateľstvo ROSTER MUSIC, ktoré vydáva umelcov ako sú Michel Teló, André Olà, Amna, Jose de Rico & Henry Mendez, Afrojack, Serebro, Gusttavo Lima, Dani Moreno.. V týchto dňoch je už skupina PAPAJAM a ich videoklip k piesni “ DO WHAT I WANNA DO “ premiérovaný na stránkach vydavateľstva ROSTER MUSIC.

     Samotný videoklip sa točil 2 dni vo Zvolene. Priestor na natáčanie poskytla firma LESOSTAV STRED s.r.o., kde sa skupina spolu s tanečníkmi ocitli medzi ťažkými strojmi. Videoklip pôsobí letným a sviežim dojmom. 

Hello everybody :)