Papajam krstili svoj nový album No.1!

19.09.2010 00:28

            Nie je Jam ako Jam, o tom sa mohol presvedčiť každý hosť velkolepého piatkového večera, v Košickom Clube Retro, večera naplneného hviezdami, kvalitnou hudbou, tancom a dobrou zábavou.  

             V novootvorených štýlových priestoroch clubu, s názvom VYNIL,krstil nový objav domácej hudobnej scény skupina PAPAJAM, svoj debutový album s výstižným a zároveň symbolickým názvom  No.1., ktorý vyšiel vo vydavateľstve Forza Music. Album obsahuje 13 skladieb a každá z nich sa nesie v rozdielnom tanečnom štýle, celkovo tvoriac akýsi prierez súčasnou tanečnou hudbou.

 

 Dve príťažlivé „ Odsúdené“ krstná mama Elena Podzámska a dobrá víla, sudička Henrieta Kecerová album spoločne pokrstili sladkým jahodovým JAMOM a vyniesli rozsudok. Album odsúdili na úspech.

 

 Potom ako kapele „odsúdené“ Elena Podzámska a Henrieta Kecerová zaželali veľa úspechov, skvelých vystúpení a dobrých nápadov, sympatická dvojica  Janka Chochrunová  a Marek Vozár publikum dostali do varu remakom úspešného slovenského diskotékového hitu 80. rokov Keď ťa nechá dievča,  skladbou Nemusíš sa báť, s ktorou sa v minulom roku sa dostali do semifinále slovenského národného kola Eurovision Song Contest ale aj anglickým singlom albumu With You. Ten by sa mal v éteri objaviť v polovici októbra spolu s pripravovaným klipom, ktorý sa natáčal na malebnom ostrove PAG, v slnečnom Chorvátsku.

 

 

Hello everybody :)