Rekapitulácia 2.kola

01.06.2009 14:29

Máme za sebou 2.kolo našej hitparády, ktoré bolo napínavé až do konca a prinieslo nám aj niekoľko prekvapení a hlavne zmenu na vrchole rebríčka. Tam sa totiž prekvapujúco neudržal víťaz minulého kola Shaun Baker, ktorý nielenže prišiel o prvenstvo, ale porúčal sa dokonca aj z prvej trojky! Tam sa dostala na bronzovú priečku minulotýždňová novinka Another Day Another Night od Klubbingmana a Trixxi Delgado, na druhú priečku sa posunuli Aysel a Arash so spoločnou skladbou Always a zlato si tento týždeň uchmatol Leemo s remixom skladby Flow od The Soundlovers.

Do rebríčka sa nám dostali 3 novinky, nezaujal vás nový Green Day a ani momentálna jednotka britského singlového rebríčka Tinchy Strider s formácoiu N-Dubz a ich vecička Number 1.

Lúčime sa s trojicou skladieb, ktoré nenazbierali dostatok vašich hlasov - sú to Madcon so skladbou Liar, Alesha Dixon s Breathe Slow a pecka od Porn Kings a Dj Suprema - Up To Da Wildstyle.

Najväčší prepad oproti minulému kolu zaznamenala dvojica Kid Cudi a Crooker s hitovkou Day ´N´ Nite - klesli o osem priečok a naopak skokanom týždňa sa stal nemecký dídžej Atb, ktorý sa posunul so skladbou What About Us o pekných 5 miest.

A na záver ešte malá rekapitulácia : 10 interpretov si polepšilo, 8 kleslo a 2 si svoje postavenie v rebríčku udržali...

 

Hello everybody :)