Amnezia Super Hits 34

02.06.2009 10:54

Priatelia je tu jún a to pre väčšinu z vás znamená, že sa nezadržateľne blíži koniec školského roka a pomaly ale isto prichádzajú dlho očakávané a vytúžené prázdniny. Ale ešte predtým je tu ďaľší kúsok pre všetkých diskofilov - úplne nové Amnezia Super Hity 34! Tak ako ste zvyknutí, aj tentoraz na vás čaká 2 cd natrieskané 44 novými tanečnými peckami... a jedným dychom chcem dodať, že tentoraz sa posnažilo množstvo veľkých a zvučných mien a ponúklo nám svoje nové single, ktoré som si samozrejme nemohol nechať iba pre seba... Však posúdťe sami - všetko nám to odpáli s novým singlom Another World Mario Lopez, hneď na to je pripravená ďaľšia novinka od chlapíka, ktorého celý tanečný svet pozná pod menom Pulsedriver - jeho nový kúsok sa volá Peace. Zahanbiť sa ale nedali ani ďaľšie stálice tanečného neba - Mark ´Oh ponúka coververziu megahitu United, s ktorým svojho času bodovali Marky Mark & Prince Ital Joe, nemecká formácia Paffendorf tiahne do boja so skladbou Bring It Back, Rocco oprášil svoj vlastný megahit Everybody, podobne ako aj Floorfilla, ktorá siahla po hite Sister Golden Hair, Franky Tunes zase po hitovke Free, s ktorou debutovali pred pár rokmi Starsplash, no a nového remixu sa dočkal aj obrovský megahit roku 1999 Blue od Eiffel 65. Jan Wayne stavil na rockovú baladu Wherever You Will Go od americkej skupiny The Calling a Jan van Bass zase na hit skupiny Limp Bizkit "Behind Blue Eyes" . Zdá sa, že vlastnú tvorbu interpreti nejako odsúvajú bokom a radšej siahnu po overených hitoch, dajú im nový kabát v štýle handz up alebo electra a nový singel je na svete... ešteže je toľko skvelých starých hitov, ktoré môžu donekonečna prerábať.... To sa týka aj projektu Novaspace, ktorý tento rok vymenil speváčku a hneď tu bol dôvod na prerábku ich sedem rokov starého hitu Time After Time. Aj skladby Love Song (Lolo Deejay), Trip 2 Wonderland (Like Thiz!), Lemon Tree (Citrus Hill) či Outside World (Sunbeam) už verní "danceri" poznáju spred pár rokov... Ešte lepšiu taktiku však zvolil projekt De-Grees - ten prerobil hit My Life Would Suck Without You , s ktorým ešte aktuálne boduje po celom svete Kelly Clarkson. O tom, že dobrú tanečnú muziku vedia robiť aj na oboch stranách rieky Moravy sa nás snaží presvedčiť nielen česko-slovenská spolupráca Mc Duro ft. Papajam a ich spoločná skladbička Nejsem sám, ale aj nová česká hviezdička na tanečnom nebi - dievčenský tanečný projekt D.B a ich úspešný hit Zústaň sám.

Aj druhý disk nám otvára prerábka starého megahitu a to nie hocijakého... veď kto by nepoznal jeden z najväčších tanečných hitov 90. rokov - skladbu Dreams od formácie  2 Brothers on the 4th Floor... Do nového kabátu je tentoraz obliekol Gabry Ponte v spolupráci s projektom Format-C a ide o vynikajúci kúsok, ktorý budete počas leta určite často počuť. Cascada ohlásila vydanie nového albumu, na ktorý sa už teraz tešíme a ako ochutnávku nám z neho ponúkla prvý kúsok - skladbu Evacuate The Dancefloor, s ktorým vyrazila všetkým priaznivcom dych. Aj Cascada totiž naskočila na vlnu úspešného soundu, s ktorým bodujú hlavne Lady Gaga či Britney Spears... Ide o veľmi pohodovú tanečnú pecku, s ktorou už boduje v rebríčkoch po celej Európe a určite si ju obľúbite aj vy. Rumunský objav, speváčka Inna pustila do éteru po hite Hot druhý singel Love, ktorý je ale len slabou kópiou jej prvotinky.... To sa ale nedá povedať o novinke Lovegame od už spomínanej Lady Gaga a navyše v remixe od Dave Audého, ide naozaj o luxusný kúsok. Podobne sú na tom aj Pussycat Dolls s ich novou skladbou Hush Hush - aj tú totiž zremixoval v poslednom čase veľmi obľúbený a vyťažený Dave Audé. Nový album má už za pár dní vyjsť aj americkej partičke The Black Eyed Peas a tak nám nám z neho posúvajú už druhý singel I Got A Feeling... Na veľký letný hit má tento rok opäť poriadne našliapnuté aj jamajský hitmaker Shaggy. Ten si na spoluprácu pribral svojho rodáka, ktorého hlas ste mohli počuť v obrovskom letnom megahite Boba Sinclara - Love Generation. Toto je môj tip na veľký letný hit : Shaggy ft. Gary Nesta Pine a ich skladba Fly High. O tento titul sa ale určite pobije aj Eddy Wata s novinkou My Dream, ale hlavne Yves Larock, ktorého hitu Rise Up patrilo minulé leto. Tentokrát si na pomoc zavolal ďaľšie známe meno a tým je Steve Edwards. Ich spoločné želiezko v ohni sa volá Listen To The Voice Inside. Ďaľšia skladbička, ktorá stojí za zmienku pochádza od nórsko-dánskej formácie, ktorá bodovala hlavne v druhej polovici 90. rokov a to hlavne vďaka nezabudnuteľnej skladbe Barbie Girl. Áno, čítate dobre - Aqua je späť! Aj keď tvrdia, že nový album nepripravujú a novinka Back To The ´80s je vraj len upútavkou na ich výber najväčších hitov, ktorý by mal vyjsť v druhej polovici roka... Ešte by som rád upriamil pozornosť na Lily Allen a jej novinku Not Fair. Tú vám totiž ponúkam v remixe nášho deejaya-janyho a ide o exkluzívnu premiéru, keďže ste zatiaľ nemali možnosť počuť tento remix nikde inde. Do playlistu druhého disku sa nám ešte vtisli Alcazar (Burning), 2-4 Grooves (Relax), Freemansons ft. Sophie Ellis-Bextor (Heartbreak), Paul van Dyk (For An Angel ´09) ale aj Sharam ft. Kid Cudi (She Came Along).

Pri pohľade na playlist tohoto nového výberu mi nezostáva nič iné len veriť že som vás nesklamal a dúfať že vám ASH 34 spríjemnia posledné dni v škole a poriadne vás nakopnú na prázdniny.

ASH 34 sťahuj TU

Hello everybody :)