Rekapitulácia 3.kola

09.06.2009 15:31

Po týždňi máme opäť zmenu na čele nášho rebríčka, pretože Leemo s remixom pre Soundlovers si neuržal prvenstvo a dostal sa pred neho "strieborný" song z minulého kola, ktorý má na svedomí Aysel spoločne s Arashom. Na tretie miesto sa vyhupla najvyššie umiestnená novinka Lily Allen a  jej skladba Not Fair v remixe deejaya-janyho.

Celkovo sa do rebríčka dostali 4 novinky - nezaujali vás len The Black Eyed Peas a ich druhý singel z nového albumu The E.N.D...

Tentoraz si ani jedna skladba neobhájila svoje postavenie spred týždňa a rebríček sa nám tým pádom riadne premiešal - polepšilo si 9 interpretov, z toho najvýraznejší posun vpred sme zaznamenali u skladby, ktorá sa nám teda poriadne derie nahor...už na 4. miesto to vytiahli David Guetta s Kelly Rowland v skladbe When Love Takes Overa a to bol posun o 5 priečok... myslím, že táto skladba má však tie najvyššie ambície a určite bude patriť k najväčším letným hitom.

Až 11 interpretov si oproti minulému kolu zhoršilo svoje postavenie na rebríčku a titulom prepadák týždňa sa môže tentoraz "pýšiť" americký raper Eminem, ktorý sa prepadol z pekného 7. miesta v minulom kole až o celých desať priečok!

Z rebríčka nám vypadli 2 Fabiola, Yarabi, Kid Cudi vs Crooker a trochu prekvapujúco aj viťazka spred troch týždňov - Pink so skladbou Please Don´t Leave Me...


Hello everybody :)